In het kort

Bij het uitvoeren van dit beveiligingsonderzoek brengen wij uw bedrijfsnetwerk in kaart. We zetten vulnerability scanners in om kwetsbare punten in uw infrastructuur te identificeren. U krijgt inzicht in de huidige beveiligingsstatus van uw infrastructuur. Hiermee neemt u gerichte actie om de beveiliging te verbeteren. Het is aanbevolen om eerst een  'beveiligingsonderzoek bedrijfsnetwerk (extern)' uit te voeren.
 • Inzicht in beveiligingsstatus infrastructuur
 • Identificatie van kritieke en kwetsbare systemen
 • Praktische adviezen en suggesties

Zo werken wij

Onze onderzoeken doorlopen deze fases:

 • Gesprek
  We starten met een gesprek over de samenwerking en testaanpak.
 • Onderzoek
  We leren uw kantoornetwerk goed kennen en onderzoeken de architectuur.
 • Penetratietest intern
  We testen de beveiliging van de individuele machines in uw bedrijfsnetwerk, zoals servers, werkstations, maar ook printers, voip-telefoons en wifi-netwerken. Deze tests voeren wij op uw locatie uit.
 • Documentatie
  We documenteren onze bevindingen in een duidelijk rapport. Bij overhandiging bespreken we de belangrijkste punten met u en denken mee over pragmatische oplossingen.
 • Vervolgstappen
  Beveiligingsexperts raden aan minstens per kwartaal een vulnerability scan uit te voeren, vooral nadat nieuwe apparatuur is aangesloten of het netwerk ingrijpende veranderingen ondergaat. De scans detecteren of uw apparatuur veilig is. Zo houdt u inzicht in de veiligheid van de infrastructuur.
 

 

 

Werkwijze penetratietests van WhiteHats

Investering

Elk bedrijfsnetwerk is anders en complexe omgevingen vergen veel meer analysewerk dan eenvoudige set-ups. Een beveiligingsonderzoek voor een bedrijfsnetwerk is daarom altijd maatwerk.
Natuurlijk is er de mogelijkheid de scope van het onderzoek te beperken als u wilt sturen op kosten. Wij informeren u hier graag over.

Aan de slag

Wilt u snel inzicht in het beveiligingsniveau van uw kantooromgeving?
Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.