Security Consultancy – Algemeen

Het is mogelijk om een van onze gecertificeerde security experts in te schakelen om uw developers, systeem- en netwerk beheerders en/of andere teams, ondersteuning en expertise te bieden bij verschillende security gerelateerde onderwerpen. U kunt onze security experts op ad hoc en/of periodieke basis inzetten om de veiligheid van uw organisatie te verbeteren.

Investering

Complexe applicaties met veel koppelingen vragen meer analyse dan eenvoudige toepassingen. Een beveiligingsonderzoek voor een webapplicatie plus server is daarom altijd maatwerk.

Natuurlijk is er de mogelijkheid de scope van het onderzoek te beperken als u wilt sturen op kosten. Wij informeren u hier graag over.

Aan de slag

Heeft u behoefte aan een ervaren security expert om u te ondersteunen bij een security gerelateerde vraagstuk? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Zo werken wij

Onze security consultancies doorlopen deze fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de projectaanpak.

Onderzoek
We nemen de probleemstelling met u en de betrokken teams door en bepalen een gezamenlijke aanpak om tot een oplossing te komen.

Documentatie
We leggen enkele essentiële zaken vast in een rapport en kunnen op uw verzoek dit rapport uitbreiden met informatie dat kan bijdragen aan verdere interne kennisdeling.

Overdracht
We overhandigen het rapport, nemen de belangrijkste punten met u door en denken mee over pragmatische oplossingen.

Nazorg
We blijven voor u beschikbaar voor vragen, hertests en adviezen.