Beveiligingsonderzoek bedrijfsnetwerk (intern)

Tijdens de uitvoering van dit beveiligingsonderzoek brengen wij zowel uw intern (on-premise) als cloud (Intune, Azure, Google etc.) bedrijfsnetwerk in kaart. We zetten vulnerability-scanners en semi-automatisch tooling in om kwetsbare punten in uw infrastructuur te identificeren en geven pragmatische adviezen en suggesties hoe u deze kunt beschermen. Het is aanbevolen om eerst een ‘beveiligingsonderzoek bedrijfsnetwerk (extern)’ uit te voeren.

Investering

Complexe applicaties met bijvoorbeeld veel koppelingen vragen meer analyse dan eenvoudige toepassingen. Een beveiligingsonderzoek voor een webapplicatie inclusief server is daarom altijd maatwerk.

Natuurlijk kunt u de scope van het onderzoek beperken om kosten te limiteren. WIj informeren u hier graag over.

Aan de slag

WIlt u permanente zekerheid over de veilige inrichting van uw servers of sites? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kenninsmakingsgesprek.

Neem contact op

Zo werken wij

Onze onderzoeken naar interne bedrijfsnetwerken doorlopen deze fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de samenwerking en testaanpak.

Onderzoek
We testen de beveiliging van alle machines in uw bedrijfsnetwerk, zoals servers, werkstations, maar ook printers, VoIP en LAN/WiFi-netwerken. Daarnaast controleren wij verschillende configuraties (firewall, switch) en zoeken wij aanvalscenario’s vanuit een kwaadwillend perspectief.  Deze tests voeren wij op uw locatie of via een VPN-verbinding uit.

Documentatie
We documenteren onze bevindingen en gepersonaliseerde adviezen in een uitvoerig testrapport.

Vervolgstappen
We overhandigen het rapport, nemen de belangrijkste punten met u door en denken mee over pragmatische oplossingen.

Nazorg
We blijven voor u beschikbaar voor vragen, hertests en adviezen.