Webapplicatie beveiliging

Bij deze workshop ervaart uw ontwikkelteam de risico’s van enkele kwetsbaarheden uit de OWASP top 10. Uw ontwikkelaars zullen met onze begeleiding als hacker aan de slag gaan met het uitbuiten ervan. We beschikken over een volledig zelf ontwikkelde virtuele omgeving met voorgeïnstalleerde hack-tools en kwetsbare applicaties. Door zelf te ervaren welke risico’s er kleven aan kwetsbaarheden en met welke eenvoud ze vaak uit te buiten zijn, worden ontwikkelaars ‘wakker’ en meer security aware.

Tijdens de workshop delen we onze pragmatische adviezen gebaseerd op jaren ervaring, om ontwikkelaars te helpen dergelijke kwetsbaarheden te voorkomen in de applicaties waar ze aan ontwikkelen. Dit allemaal kunnen we remote of on-site verzorgen. Het is zelfs mogelijk om de inhoud van workshop af te stemmen aan de security behoefte van uw team.

Investering

Complexe applicaties met bijvoorbeeld veel koppelingen vragen meer analyse dan eenvoudige toepassingen. Een beveiligingsonderzoek voor een webapplicatie inclusief server is daarom altijd maatwerk.

Natuurlijk kunt u de scope van het onderzoek beperken om kosten te limiteren. WIj informeren u hier graag over.

Aan de slag

WIlt u permanente zekerheid over de veilige inrichting van uw servers of sites? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kenninsmakingsgesprek.

Neem contact op

Zo werken wij

Onze workshops naar webapplicatie-beveiliging doorlopen deze fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de samenwerking en de invulling van de workshop.

Presentatie
We delen onze kennis en ervaring over verschillende kwetsbaarheden door middel van een interactieve presentatie.
Tevens staan we klaar om de vragen van uw ontwikkelteam te beantwoorden.

Workshop
De deelnemers krijgen de kans om zelf als hacker aan de slag te gaan, in een door ons ontworpen en geïsoleerde omgeving.

Nazorg
U ontvangt de presentatie in digitale vorm en we blijven beschikbaar voor vragen en adviezen.