Webapplicatie beveiliging

Bij deze workshop ervaart uw ontwikkelteam de risico’s van enkele kwetsbaarheden uit de OWASP top 10. Uw ontwikkelaars zullen met onze begeleiding als hacker aan de slag gaan met het uitbuiten ervan. We beschikken over een volledig zelf ontwikkelde virtuele omgeving met voorgeïnstalleerde hack-tools en kwetsbare applicaties. Door zelf te ervaren welke risico’s er kleven aan kwetsbaarheden en met welke eenvoud ze vaak uit te buiten zijn, worden ontwikkelaars ‘wakker’ en meer security aware.

Tijdens de workshop delen we onze pragmatische adviezen gebaseerd op jaren ervaring, om ontwikkelaars te helpen dergelijke kwetsbaarheden te voorkomen in de applicaties waar ze aan ontwikkelen. Dit allemaal kunnen we remote of on-site verzorgen. Het is zelfs mogelijk om de inhoud van workshop af te stemmen aan de security behoefte van uw team.

Neem contact op

Onze werkwijze

Onze workshops over webapplicatie-beveiliging doorlopen deze fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de samenwerking en de invulling van de workshop.

Presentatie
We delen onze kennis en ervaring over verschillende kwetsbaarheden door middel van een interactieve presentatie.
Tevens staan we klaar om de vragen van uw ontwikkelteam te beantwoorden.

Workshop
De deelnemers krijgen de kans om zelf als hacker aan de slag te gaan, in een door ons ontworpen en geïsoleerde omgeving.

Nazorg
U ontvangt de presentatie in digitale vorm en we blijven beschikbaar voor vragen en adviezen.

Cyber Security specialist presenteren Eindhoven

Investering

De investering voor een workshop is altijd afhankelijk van het aantal deelnemers en uw eventuele behoefte om specifieke vraagstukken tijdens de workshop aan bod te laten komen. Een workshop voor uw team is daarom altijd maatwerk.

Natuurlijk kunt u de inhoud van de workshop beperken om kosten te limiteren. Wij informeren u hier graag over.

Aan de slag

Wilt u de securitykennis en awareness van uw team verhogen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op