Phishing

Bij deze workshop ervaren uw werknemers door de ogen van een hacker hoe een phishing-aanval tot stand komt. Hierbij wordt behandeld hoe een aanvaller informatie verzamelt voor een phishing-aanval, het psychologisch effect dat erbij komt kijken en waarom de mens vatbaar is hiervoor, maar natuurlijk ook hoe een dergelijk aanval kan worden herkend.

We willen uw werknemers alert maken en handvaten geven hoe ze kunnen voorkomen hiervan slachtoffer te worden. Ook behandelen we IT gerelateerde oplossingen tegen deze aanvallen.

Investering

Complexe applicaties met veel koppelingen vragen meer analyse dan eenvoudige toepassingen. Een beveiligingsonderzoek voor een webapplicatie plus server is daarom altijd maatwerk.

Natuurlijk is er de mogelijkheid de scope van het onderzoek te beperken als u wilt sturen op kosten. Wij informeren u hier graag over.

Aan de slag

Wilt u uw werknemers trainen in het herkennen van en beschermen tegen phishing-aanvallen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Zo werken wij

Onze phishing-trainingen doorlopen deze fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de samenwerking en trainingsaanpak.

Presentatie
We delen onze kennis en ervaring over phishing door middel van een interactieve presentatie.
Tevens staan we klaar om de vragen van uw werknemers te beantwoorden.

Vervolgstappen
We staan stil bij andere mogelijkheden om uw organisatie te helpen zich te beschermen hiertegen.

Nazorg
We blijven voor u beschikbaar voor vragen, hertests en adviezen.