Applicatie veiligheid test illustratie

Secure coding

In deze workshop leren ontwikkelaars kwetsbaarheden in code te identificeren aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden. Wij leiden hen door het proces van het analyseren van code, met een focus op het opsporen van zwakke plekken die een beveilingsrisisco (kunnen) vormen.

De workshop benadrukt het belang van secure coding-principes en praktijken. Uw team leert over de meest voorkomende fouten in softwareontwikkeling en hoe deze te vermijden. Wij zullen daarnaast strategieën behandelen voor het schrijven van velige code, inclusief de implementatie van code reviews en het gebruik van geautomatiseerde tools voor het detecteren van kwetsbaarheden.

Neem contact op

Onze werkwijze

Onze secure coding-trainingen doorlopen deze fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de samenwerking en trainingsaanpak.

Presentatie
We delen onze kennis en ervaring over secure coding door middel van een interactieve presentatie.
Tevens staan we klaar om de vragen van uw werknemers te beantwoorden.

Workshop
De deelnemers krijgen de kans om zelf kwetsbaarheden te identificeren in maatwerk code voorbeelden afhankelijk van de gewenste programmeertaal.

Nazorg
U ontvangt de presentatie in digitale vorm en we blijven beschikbaar voor vragen en adviezen.

Cyber Security specialist presenteren Eindhoven

Investering

De investering voor een secure coding-workshop is altijd afhankelijk van het aantal deelnemers en uw eventuele behoefte om specifieke vraagstukken tijdens de workshop aan bod te laten komen. Een workshop voor uw team is daarom altijd maatwerk.

Natuurlijk kunt u de inhoud van de secure coding-workshop beperken om kosten te limiteren. Wij informeren u hier graag over.

Aan de slag

Wilt u de securitykennis en awareness van uw team verhogen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op