Systeem & Netwerk beheer

Het is mogelijk om een van onze gecertificeerde security experts te laten samenwerken met uw systeem- en netwerk beheerder(s), om zo de veiligheid van alle servers, werkstations, laptops en netwerken naar een hoger niveau te brengen.

Hierbij kunt u denken aan het veilig maken van de configuraties met betrekking tot Active Directory, Group Policy Objects (GPO), firewall configuraties, switch configuraties, WSUS, SCCM en nog veel meer. Het is aanbevolen om eerst een ‘beveiligingsonderzoek bedrijfsnetwerk (intern)’ uit te voeren.

Investering

Complexe applicaties met bijvoorbeeld veel koppelingen vragen meer analyse dan eenvoudige toepassingen. Een beveiligingsonderzoek voor een webapplicatie inclusief server is daarom altijd maatwerk.

Natuurlijk kunt u de scope van het onderzoek beperken om kosten te limiteren. WIj informeren u hier graag over.

Aan de slag

WIlt u permanente zekerheid over de veilige inrichting van uw servers of sites? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kenninsmakingsgesprek.

Neem contact op

Zo werken wij

Onze systeem/netwerkbeheer-consultancies doorlopen deze fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de samenwerking en testaanpak.

Onderzoek
We leren uw kantoornetwerk goed kennen, bekijken de configuraties samen met de systeem- en netwerk-beheerder(s) en geven passend advies hoe de beveiliging kan worden verbeterd. Onze security expert zal met uw beheerder(s) samenwerken om de adviezen door te voeren.

Documentatie
U ontvangt een overzicht van de initiële situatie en de situatie ná het doorvoeren van de adviezen.

Overdracht
We overhandigen het rapport, nemen de belangrijkste punten met u door en denken mee over vervolgstappen voor de lange termijn.

Nazorg
We blijven voor u beschikbaar voor vragen, hertests en adviezen.