Systeem & Netwerk beheer

Het is mogelijk om een van onze gecertificeerde security experts te laten samenwerken met uw systeem- en netwerk beheerder(s), om zo de veiligheid van alle servers, werkstations, laptops en netwerken naar een hoger niveau te brengen.

Hierbij kunt u denken aan het veilig maken van de configuraties met betrekking tot Active Directory, Group Policy Objects (GPO), firewall configuraties, switch configuraties, WSUS, SCCM en nog veel meer. Het is aanbevolen om eerst een ‘beveiligingsonderzoek bedrijfsnetwerk (intern)’ uit te voeren.

Neem contact op

Onze werkwijze

Onze projecten doorlopen de volgende fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de samenwerking en testaanpak.

Onderzoek
We leren uw kantoornetwerk goed kennen, bekijken de configuraties samen met de systeem- en netwerk-beheerder(s) en geven passend advies hoe de beveiliging kan worden verbeterd. Onze security expert zal met uw beheerder(s) samenwerken om de adviezen door te voeren.

Documentatie
U ontvangt een overzicht van de initiële situatie en de situatie ná het doorvoeren van de adviezen.

Overdracht
We overhandigen het rapport, nemen de belangrijkste punten met u door en denken mee over vervolgstappen voor de lange termijn.

Nazorg
We blijven voor u beschikbaar voor vragen, hertests en adviezen.

Ethical hacker die een kwetsbaarheid aan het uitleggen is in Eindhoven

Investering

Complexe vraagstukken vereisen meer inspanning dan eenvoudige. Het adviseren en ondersteunen bij technische vraagstukken is dus altijd maatwerk.

Natuurlijk kunt u de scope van het onderzoek beperken om kosten te limiteren. Wij informeren u hier graag over.

Aan de slag

Wilt u permanente zekerheid over de veilige inrichting van uw servers of sites? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op