Over ons

Wij helpen bedrijven bij het ontwikkelen van veilige webapplicaties en het beveiligen van hun kantooromgeving. Wij hebben een technische achtergrond en als bedrijf ruim 10 jaar ervaring in webapplicatie-ontwikkeling en netwerkbeheer.

Het team van WhiteHats B.V. bestaat uit ervaren gecertificeerde cybersecurity-professionals met een sterke achtergrond in verschillende aspecten van cybersecurity, zoals netwerkbeveiliging, applicatiebeveiliging en compliance. We werken nauw samen met klanten om hun maatwerk softwareoplossingen te helpen voldoen aan specifieke beveiligingsbehoeften.

Techniek in het algemeen en webapplicatie security in het bijzonder is onze passie en wij vertellen u er graag meer over. Dus neem vooral even contact met ons en we nodigen je graag op de High Tech Campus uit voor een Brabants bakje koffie

Werken Bij WhiteHats

Zou jij ook deel willen uitmaken van ons leuke team. Heb je interesse en enige ervaring in cybersecurity of de juiste achtergrond als basis om cybersecurity te kunnen gaan leren on the job? Kijk dan even bij onze vacatures.

Vacatures
Sander Wesseldijk

Security Specialist
Mathijs Verschuuren

Security Specialist
Thomas van Heel

Security Specialist
Kamil Wasylkiewicz

Security Specialist
Thijs Schoonbrood

Algemeen Directeur
Mike Kuiper

Security Specialist
Sandy van der Elsen

Operations Manager
Stan van der Vleuten

Security Specialist

Dennis Knipschild

Security Specialist

Koen Sanders

Stagiair

Lucas Bingley

Stagiair

Missie

Wij zetten onze expertise graag in voor een digitale wereld waarin informatie veilig is en applicaties betrouwbaar zijn. Het is onze ambitie om bedrijven de meest grondige beveiligingsonderzoeken voor applicaties te bieden en ontwikkelteams optimaal te ondersteunen met praktische tips en adviezen. Wij hebben een brede basis, zijn specialist in het beveiligen van maatwerk applicaties en streven naar hoge kwaliteit en grondigheid.

Kwaliteit

Dit willen we bereiken door voortdurend te innoveren, onze diensten te verbeteren, te investeren in ons personeel en langdurige partnerships met onze klanten aan te gaan. We zien een wereld voor ons waarin organisaties kunnen opereren in een veilig en beveiligd digitaal landschap, zonder angst voor cyberaanvallen en datalekken.