Beveiligings
onderzoek

Bij een beveiligingsonderzoek (ook wel penetratietest/pentest) nemen wij uw applicatie en productieomgeving uitvoerig onder de loep. Hierbij helpen we uw team door kwetsbaarheden te vinden en praktische oplossingen aan te dragen. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het volledig doorlichten van software vanuit elk denkbare invalshoek.

Investering

Complexe applicaties met veel koppelingen vragen meer analyse dan eenvoudige toepassingen. Een beveiligingsonderzoek voor een webapplicatie plus server is daarom altijd maatwerk.

Natuurlijk is er de mogelijkheid de scope van het onderzoek te beperken als u wilt sturen op kosten. Wij informeren u hier graag over.

Aan de slag

Wilt u de beveiliging van uw webapplicatie of site snel blijvend verbeteren? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Zo werken wij

Onze webapplicatie onderzoeken doorlopen deze fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de samenwerking en testaanpak.

Onderzoek
We leren uw webapplicaties goed kennen en onderzoeken alle functionaliteit en koppelingen. Met uw instemming duiken we tevens diep de code in om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen.

Penetratietest
Een gecertificeerde medewerker voert het beveiligingsonderzoek uit volgens de richtlijnen van OWASP met verscheidene testmethoden. Een penetratietest is grotendeels ‘handwerk’ waarbij we interactief via een aanvalsproxy uw applicaties testen.

Documentatie
We documenteren onze bevindingen en gepersonaliseerde adviezen met code voorbeelden in een uitvoerig testrapport.

Overdracht
We overhandigen het rapport, nemen de belangrijkste punten met u door en denken mee over pragmatische oplossingen.

Nazorg
We blijven voor u beschikbaar voor vragen, hertests en adviezen.