Veilige (web)applicaties zijn een belangrijk onderdeel in het veilig verwerken van gevoelige gegevens. Wij werken hier dagelijks aan; techniek in het algemeen en digitale security in het bijzonder is onze passie. Hierbij werken we samen met de volgende partners:

fontys
WhiteHats werkt als Partner in Education samen met Fontys om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van jong talent. Zo worden er onder meer presentaties en workshops verzorgd en stelt WhiteHats extern deskundigen beschikbaar voor afstudeerzittingen. Daarnaast biedt WhiteHats doorlopend een stage- of afstudeerplek aan voor de afstudeerrichting Cyber Security van Software Engineering.

Sinds mei 2018 moet uw organisatie voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (de AVG of GDPR). Deze wettelijke verplichting vraagt veel maar biedt ook kansen. Vanuit een intrinsieke motivatie voor data privacy wil Smile het goede voorbeeld geven en tools bieden om organisaties te helpen. Een privacy functionaris anno nu kan niet meer zonder goede tooling.

De Privacy Suite maakt zijn of haar taken een stuk gemakkelijker. Van een AVG-compliancy scan tot een dataregister voor gegevensverwerking, een registratiesysteem voor privacy incidenten, functionaliteit om aanvragen persoonsgegevens makkelijk te verwerken en nog veel meer. Aan alles is in de Privacy Suite gedacht.