Wij helpen bedrijven bij het ontwikkelen van veilige webapplicaties en het beveiligen van de kantooromgeving. We hebben een technische achtergrond met ruime ervaring in webapplicatie-ontwikkeling en systeem-/netwerkbeheer. Techniek in het algemeen en web-security in het bijzonder is onze passie en wij vertellen u er graag over.

Thijs Schoonbrood

Algemeen Directeur

“Ik weet uit mijn ervaring als ontwikkelaar en consultant dat een veilige webapplicatie geen vanzelfsprekendheid is. Voor veel mkb-bedrijven blijkt het opbouwen van de juiste kennis een moeilijke opgave. Wij hebben deze expertise in huis en delen die graag met u!”

Sandy van der Elsen

Operations Manager

“Safety and security don’t just happen, they are the result of collective consensus and public investment’, zei Nelson Mandela. Ons team investeert samen met onze klanten in cyber security door onze expertise met ze te delen en pro-actief safety binnen ICT te waarborgen. Als Operations Manager ben ik trots op ons menselijk aandeel in het actief veiliger maken van onze digitale samenleving”

Kamil Wasylkiewicz

Security Consultant

“Mijn ambities om bij te dragen aan veiligheid hebben mij al bekroond met een Rode Baret. Hedendaagse aanvallen verlopen echter vaak via digitale kanalen. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in Cyber Security. Bij WhiteHats zet ik mijn vaardigheden in voor het zo effectief mogelijk uitvoeren van penetratietests en het adviseren van opdrachtgevers.”

Mathijs Verschuuren

Security Consultant
“De digitale wereld groeit met de dag, maar de veiligheid van de meeste devices en applicaties is niet op orde. Bij WhiteHats wil ik mijn kennis op het gebied van security preventief gebruiken om een kwaadaardige aanval voor te zijn en bedrijven te voorzien van oplossingen.“
Whitehats-65 (7)

Mike Kuiper

Security Consultant
“Bij WhiteHats is het werk divers waardoor er verschillende hoeden gedragen moeten worden. Van het schrijven van tools tot het testen van webapplicaties krijg ik hier de kans om bij te dragen aan een veilige digitale wereld!”
Deniss_whitehats_2_5

Dennis Knipschild

Security Consultant
“In mijn tien jaar ervaring met softwareontwikkeling voor de gezondheidszorg stond één thema centraal: informatiebeveiliging. Het geeft mij veel voldoening om daar bij WhiteHats nu als énige thema mee bezig te mogen zijn en dieper te duiken in iedere uitdaging en ontwikkeling op dit vlak.”
emptyprofilepicture

Stan van der Vleuten

Security Consultant
“Vanaf de eerste keer dat ik in aanraking ben gekomen met IT is Security het onderdeel dat me het meest fascineert. Gedreven door de vraag ‘Hoe kan het veiliger?’ heb ik me in mijn professionele carrière (en zeker ook in mijn vrije tijd) verdiept in Security. Bij WhiteHats zet ik deze kennis en ervaring in om organisaties tekortkomingen in hun beveiliging te helpen vinden en op te lossen.”
emptyprofilepicture

Thomas van Heel

Security Consultant
“Bedrijven stappen steeds meer over op clouddiensten. Dit heeft in combinatie met mijn interesse voor cloud geleid tot mijn afstudeerstage bij WhiteHats. Mijn doel is om met mijn opdracht bij te dragen aan de veiligheid in deze opkomende wereld.”
emptyprofilepicture

Ash Hooijmans

Security Specialist
“Gedreven door het oplossen van mysteries ben ik vaak bezig met cyber security. Met mijn achtergrond in technologie, ben ik ook geïnteresseerd in het hacken van hardware. Ik hoop een bijdrage te kunnen leveren in digitale veiligheid bij zowel particuliere als zakelijke instellingen.”
emptyprofilepicture

Stijn van den Elsen

Software Ontwikkelaar
“Bij WhiteHats ben ik trots om deel uit te maken van een team van experts dat zich bezighoudt met het beveiligen van digitale systemen voor onze klanten. Als softwareontwikkelaar draag ik bij aan het automatiseren van taken voor mijn collega’s.”