Wij helpen bedrijven bij het ontwikkelen van veilige webapplicaties en het beveiligen van de kantooromgeving. We hebben een technische achtergrond met ruime ervaring in webapplicatie-ontwikkeling en systeem-/netwerkbeheer. Techniek in het algemeen en web-security in het bijzonder is onze passie en wij vertellen u er graag over.

Thijs Schoonbrood

Algemeen Directeur

“Ik weet uit mijn ervaring als ontwikkelaar en consultant dat een veilige webapplicatie geen vanzelfsprekendheid is. Voor veel mkb-bedrijven blijkt het opbouwen van de juiste kennis een moeilijke opgave. Wij hebben deze expertise in huis en delen die graag met u!”

Kamil Wasylkiewicz

Security Consultant

“Mijn ambities om bij te dragen aan veiligheid hebben mij al bekroond met een Rode Baret. Hedendaagse aanvallen verlopen echter vaak via digitale kanalen. Daarom heb ik mij gespecialiseerd in Cyber Security. Bij WhiteHats zet ik mijn vaardigheden in voor het zo effectief mogelijk uitvoeren van penetratietests en het adviseren van opdrachtgevers.”

Harm Veraa

Security Consultant

“Zoeken naar kwetsbaarheden binnen systemen zie ik als een grote puzzel. De oplossing van deze puzzel vinden, dat geeft een kick! Dat heeft mij geïnspireerd om me te specialiseren in cyber security. Bij WhiteHats werken we aan een veiligere samenleving en daar zet ik mijn expertise graag voor in!“

Mathijs Verschuuren

Security Consultant
“De digitale wereld groeit met de dag, maar de veiligheid van de meeste devices en applicaties is niet op orde. Bij WhiteHats wil ik mijn kennis op het gebied van security preventief gebruiken om een kwaadaardige aanval voor te zijn en bedrijven te voorzien van oplossingen.“
Whitehats-65 (7)

Mike Kuiper

Security Consultant
“Bij WhiteHats is het werk divers waardoor er verschillende hoeden gedragen moeten worden. Van het schrijven van tools tot het testen van webapplicaties krijg ik hier de kans om bij te dragen aan een veilige digitale wereld!”
Deniss_whitehats_2_5

Dennis Knipschild

Security Consultant
“In mijn tien jaar ervaring met softwareontwikkeling voor de gezondheidszorg stond één thema centraal: informatiebeveiliging. Het geeft mij veel voldoening om daar bij WhiteHats nu als énige thema mee bezig te mogen zijn en dieper te duiken in iedere uitdaging en ontwikkeling op dit vlak.”