Docker-container security

Tijdens de uitvoering van dit onderzoek controleren we (eenmalig of periodiek) de componenten van uw Docker-container(s) op bekende kwetsbaarheden. Immers, een aanvaller die toegang weet te verkrijgen tot uw Docker-container, kan mogelijk ook eenvoudig toegang verkrijgen tot uw andere containers. Door het doorlopend scannen van uw Docker-containers op kwetsbaarbeden, neemt u zelfs gerichte actie om de beveiliging ervan te monitoren en actief te waarborgen.

Investering

Complexe applicaties met bijvoorbeeld veel koppelingen vragen meer analyse dan eenvoudige toepassingen. Een beveiligingsonderzoek voor een webapplicatie inclusief server is daarom altijd maatwerk.

Natuurlijk kunt u de scope van het onderzoek beperken om kosten te limiteren. WIj informeren u hier graag over.

Aan de slag

WIlt u permanente zekerheid over de veilige inrichting van uw servers of sites? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kenninsmakingsgesprek.

Neem contact op

Zo werken wij

Onze onderzoeken naar Docker-containers doorlopen deze fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de samenwerking en testaanpak.

Onderzoek
We kunnen eenmalig of periodiek uw Docker-container(s) onderzoeken op kwetsbaarheden. Bij een periodiek onderzoek, houden we een logboek van de resultaten bij.

Notificatie
In het geval van een periodiek onderzoek, nemen we contact met u op zodra er nieuwe kwetsbaarheden worden geconstateerd.

Documentatie
We documenteren onze bevindingen en gepersonaliseerde adviezen in een uitvoerig testrapport.

Overdracht
U ontvangt van ons een rapport over de uitgevoerde scans, met de bevindingen en de adviezen.