Detectie & Preventie

Internetapplicaties worden doorlopend aangevallen door automatische scanners en hackers. Zonder monitoring hebt u geen inzicht in dit verkeer en het gedrag van aanvallers. Na een beveiligingsonderzoek kennen wij uw toepassingen door-en-door en kunnen we een op uw applicatie toegesplitste monitoring-oplossing realiseren om real-time aanvallen te detecteren en op te volgen waar nodig. Hiermee wordt uw applicatie actief verdedigt, zodat u het risico op een geslaagde aanval fors beperkt.

Investering

Complexe applicaties met veel koppelingen vragen meer analyse dan eenvoudige toepassingen. Een beveiligingsonderzoek voor een webapplicatie plus server is daarom altijd maatwerk.

Natuurlijk is er de mogelijkheid de scope van het onderzoek te beperken als u wilt sturen op kosten. Wij informeren u hier graag over.

Aan de slag

Wilt u de bescherming van uw webapplicatie of site snel verbeteren? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Zo werken wij

Onze inrichtingen van monitoring en bescherming doorlopen deze fases:

Gesprek
We starten met een gesprek over de samenwerking en ontwikkelingsaanpak.

Onderzoek
We bepalen de aandachtspunten van uw webapplicatie en stellen detectieregels op die specifiek zijn voor uw toepassing en situatie.

Inrichting
We zetten een monitoring-omgeving op die gebaseerd is op uw wensen en de resultaten van de onderzoeksfase. Een belangrijk aspect hierbij is inzicht in het gedrag van uw gebruikers.

Overdracht
We dragen het beheer van de opgezette omgeving over aan uw beheerders voorzien van adequate, praktische documentatie.

Monitoring
Met real-time alerts wordt u op de hoogte gesteld en wordt er, eventueel automatisch, actie ondernomen. Bovendien kunt u aanvallen aan gebruikers toeschrijven.

Nazorg
We blijven beschikbaar voor vragen, doorontwikkeling en adviezen.