In het kort

Bij deze workshop over phishing zal een security expert uw werknemers bekend maken met phishing aanvallen op een leerzame manier waardoor er in de toekomst beter kan worden omgegaan met dit soort aanvallen. Er wordt uitgebreid uitleg gegeven over hoe een phishing aanval tot stand komt vanuit een aanvallers perspectief. Hierbij kunt u denken aan welke informatie een aanvaller zoal verzameld, zodat uw werknemers ook bewuster worden van de gevoeligheid van informatie die wordt gedeeld. Ook wordt er aandacht besteed aan het psychologische aspect binnen phishing en waarom de mens vatbaar is voor dit soort aanvallen. We bieden een handvat aan om een plan te maken om phishing binnen uw bedrijf te voorkomen. Ook bieden we IT gerelateerde oplossingen tegen deze aanvallen.
 • Een-op-een samenwerking met een social engineer / phishing expert
 • Investering kennis werknemers
 • Voor alle afdelingen inzetbaar (IT, Sales, Marketing, HR etc.)
 • Praktische adviezen en suggesties

Zo werken wij

Onze workshops doorlopen deze fases:

 • Gesprek
  We starten met een gesprek over de samenwerking en trainingsaanpak.
 • Training
  We geven een persoonlijke training bij uw op kantoor of online en werken nauw samen met de wensen en doelen van uw organisatie.
 • Vervolgstappen
  We kijken naar de mogelijkheden om uw verder te helpen met phishing aanvallen. Zo kan er een mitigatie plan worden bedacht en opgezet om zo periodiek de verbeteringen te monitoren.
 • Nazorg
  We blijven voor u beschikbaar voor vragen, en adviezen.
 

 

 

Werkwijze penetratietests van WhiteHats

Investering

Een phishing-bewustmakingstraining leert werknemers hoe ze vermoedelijke phishing-pogingen kunnen herkennen en melden, om zichzelf en het bedrijf te beschermen tegen cybercriminelen, hackers en andere die uw organisatie willen hacken. Zo is deze training ook interessant voor alle afdelingen binnen uw bedrijf.
Ieder persoon binnen uw organisatie met klantencontact via bijvoorbeeld: email, telefonisch of face to face kan zich door het volgen van deze training beter beschermen tegen phishing aanvallen.

Aan de slag

Wilt u snel verbetering in het beveiligingsniveau van uw werknemers?
Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.