Doorlopend inzicht

Snel op de hoogte van kwetsbaarheden

Praktische adviezen van specialisten

In het kort

Bij deze periodieke scan monitoren wij uw applicatieomgeving of het toegangspunt tot uw netwerk met een vulnerability-scanner. Hiermee krijgt u zekerheid over de correcte inrichting van de omgeving, monitort u de beveiliging ervan en geeft u invulling aan de wettelijke verplichting geschikte beveiliging te organiseren voor de verwerking van persoonsgegevens.

Zo werken wij

Onze periodieke vulnerability-scans doorlopen deze fases:

 • Gesprek
  We starten met een gesprek over de samenwerking en testaanpak.
 • Eerste scan
  We leren uw applicatieomgeving kennen en voeren de eerste scan uit.
 • Terugkoppeling
  We nemen hiervan de bevindingen met u door en leggen een ‘baseline’ vast.
 • Periodieke scan
  We controleren periodiek uw productieomgeving en houden hiervan een logboek bij.
 • Notificatie
  We nemen contact met u op zodra er nieuwe kwetsbaarheden worden geconstateerd.
 • Rapportage
  U ontvangt van ons maandelijks een rapport over de uitgevoerde scans, met bevindingen, adviezen en de huidige stand van zaken.

Investering

Configuraties van omgevingen/servers worden vaak aangepast en er komen doorlopend nieuwe kwetsbaarheden aan het licht. Daarom is het essentieel om uw omgeving periodiek te laten monitoren. Hoe vaker wij scannen, hoe eerder u op de hoogte bent van beveiligingsproblemen.

Wij voeren scans zonder meerprijs uit met server-inloggegevens. Hiermee kan de scanner nog beter uw applicatieomgeving beoordelen. U bepaalt of scans worden uitgevoerd met of zonder inloggegevens.

Aan de slag

Wilt u permanente zekerheid over de veilige inrichting van uw servers of sites? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.